Hobby’s – Prijsvragen deel 1

like_win_transparent1

Vandaag vertel ik jullie over één van mijn vele hobby’s! Dit keer gaat het artikel dus over prijsvragen! De eerste prijzen die ik me kan herinneren stammen van vóór 1999, namelijk een discobol (kleurplaatwedstrijd Hans Textiel), een knuffel en een ritje in een ambulance & tickets voor een show van Bassie en Adriaan. Daarna ben ik mee blijven doen met verschillende prijsvragen en op dit moment ben ik best wel actief! 

Waarom doe ik mee aan prijsvragen?
Ik doe het niet echt voor het ‘hebben’ zoals mensen misschien zullen denken. Ik doe namelijk vooral mee met dingen waar ik wat aan heb, waar ik het geld niet voor heb of iets wat ik gewoon heel erg leuk vind en graag wil winnen! Ik doe nu voornamelijk mee voor verzorgingsproducten, maar ook voor huishoudelijke producten voor mijn uitzet! 

Waar vind je ze?
De prijsvragen vind ik op allerlei websites, zoals die van de Telegraaf, Elle, Skyradio, Girlz, Girlscene en Grazia. Maar ik doe vooral veel mee op facebook! Daar zijn vaak like&share acties of win-apps! 

Wat zijn mijn mooiste prijzen?
Mijn top 3 is op dit moment:

1) Tickets naar Australië

Twee retourtickets van Singapore Airlines richting een stad naar keuze in Australië!!! 


Details:
– Titel: WIN EEN DROOMREIS DOWN UNDER!
– Wie: Metro (krant) samen met Singapore Airlines
– Hoe: Vraag correct beantwoorden over luchtvaartmaatschappij (Antwoord: Virgin Airlines)
– Bericht: Ik kreeg gewoon een e-mail!! 
– Reis: 23 juni 2012 t/m 7 juli 2012
– Plaatsen: Sydney en Brisbane
– Link: http://www.metronieuws.nl/extra/win-een-droomreis-down-under/SrZklo!hMt1cSvYlE/ 

Win-mail:


“Van harte gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige in de 3e ronde van de Singapore Airlines – Metro prijsvraag. Dat betekent dat jij 2 Economy Class tickets naar een Singapore Airlines bestemming naar keuze in Australië hebt gewonnen.”

Ik denk niet dat ik jullie niet uit hoef te leggen dat er een droom voor mij (ons) is uitgekomen! Australië was echt prachtig en ik had gehoopt dat we langer hadden kunnen gaan dan twee weken. Misschien dat we gewoon nog een keertje terug moeten gaan, haha! Al weet ik niet of ik 22 uur vliegen nog een keer kan overleven, maar goed, problemen voor later. En extra leuk; we zijn er verloofd ’s avonds bij het Sydney Opera House op 1 juli 2012! ❤ Liefde!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2) Weekendje Parijs

Een weekendje Parijs voor 2 personen & 2 overnachtingen in een mooi hotel inclusief reis. Details:
– Wie: Insites Consulting/ NS Community
– Hoe: Actief meepraten op de community
– Bericht: Per e-mail!
– Reis: Thalys, 20 augustus 2012 t/m 22 augustus 2012
– Plaats: Parijs
– Hotel: http://www.maraisbastille.com 

Win-mail:Een hartstikke simpele win-mail, maar echt super leuk en onverwacht!! We hebben meteen van alles geregeld samen met de NS en Insites Consulting. Zij hebben ons echt heel erg geholpen door het hotel alvast te boeken en de reis (heen-en-terug met de Thalys) te regelen. Echt perfect en ode aan NS & Insites! We hebben genoten van het geweldige hotel en ontbijt in Hotel Marais Bastille***. Daarnaast veel gezien en gedaan :). En natuurlijk genieten van onze verloving, hoe kan dat beter dan in de romantische stad; Parijs! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3) BK Q-Linair Tulip Pannenset

Een complete BK Pannenset t.w.v. € 359 euro bij Smulweb!!Details:
– Wie: Smulweb
– Hoe: Reactie geven op het artikel ‘Smulweb’s Grote Weggeefshow van april’
– Bericht: Per e-mail!
– Link: http://www.smulweb.nl/artikelen/180762/Smulwebs-Grote-Weggeef-Showw 

Win-mail:

 

Jullie zullen wel geloven dat ik (en Harry) hier echt super blij mee zijn!! Ik was echt door het dolle heen, gezien mijn reactie is gekozen uit 177 reacties (valt eigenlijk wel mee). Het was in ieder geval een mooi begin van mijn uitzet, dus echt een super leuke prijs om te mogen winnen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Statistieken

– <1999: 5 prijzen
– 1999: 3 prijzen
– 2004: 1 prijs
– 2005: 1 prijs
– 2006: 5 prijzen
– 2007: 8 prijzen
– 2008: 15 prijzen
– 2009: 1 prijs
– 2010: 1 prijs
– 2011: 29 prijzen
– 2012: 198 prijzen
– 2013: 123 prijzen (t/m 17-09-2013)
– Totaal: 390 prijzen

Ja, echt ongelooflijk als ik de lijst zo zie. Ben er ook echt enorm dankbaar voor! Sommige dingen geef ik weg, sommige verkoop ik (bijv. tickets als ik uiteindelijk tóch niet kon gaan) en andere dingen bewaar ik bijvoorbeeld voor mijn uitzet! Ik ben vooral dolblij met tickets voor dagjes weg, hotelovernachtingen, spulletjes voor mijn uitzet, boeken en verzorgingsproducten/make-up! Eigenlijk ben ik overal blij mee, haha!

>> Doen jullie weleens mee aan prijsvragen? En zo ja, wat is de mooiste prijs die je gewonnen hebt?

Liefs,
Stephanie

12 gedachtes over “Hobby’s – Prijsvragen deel 1

  1. Wat gaaf, dit geeft me toch weer de motivatie om meer mee te gaan doen met prijsvragen. Vorig jaar heb ik ook een 14-daagse vrijwilligerswerkreis naar Thailand gewonnen!Liefs,Laurawww.oohlalau.nl

  2. Hi Laura!Wat leuk dat je ook meegedaan hebt aan prijsvragen! Regelmatig of gewoon af en toe? En wauw, dat is nog eens een gave reis! Heb je er toevallig een verslag van gemaakt en op je blog gezet? X

  3. Hi Karlijn! Bedankt voor je reactie, leuk! Mijn tips: met alles meedoen wat je leuk vind, goed zoeken op internet, blogs en facebook & niet opgeven! En het leuk proberen te vinden 🙂 niet doen omdat het 'moet' zegmaar! X

  4. Wow, dat is leuk zeg! Op de een of andere manier vertrouw ik dergelijke prijsvragen niet, maar leuk om te lezen dat het bij jou zo goed uitpakt. Misschien moet ik ook eens even op internet snuffelen naar wat leuks ;).

  5. Haha, wat een leuke hobby! En wat veel en leuke prijzen heb je al gewonnen zeg!! Ik ken ook iemand die heel vaak meedoet én wint met prijsvragen! Als je vaak meedoet maak je natuurlijk ook veel kans! Ik doe eigenlijk niet zo vaak mee (ben best lui en ga er al van uit dat ik toch niet win), maar als ik eens denk dat er niet veel mensen gaan meedoen dan doe ik wel de moeite omdat ik dan denk dat ik meer kans maak, en zo heb ik wel al 2 keer iets gewonnen! Eén keer bioscooptickets voor de avant-première van Gravatar in 3D via de nieuwsbrief van de universiteit (die niemand leest) en één keer saunatickets van een blog die nog niet zoveel volgers had waardoor ik ook één van de enigen was die meedeed 🙂

Bedankt voor je reactie :)! Ik kom ook zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s