Webshop review | Goodiebagshop.com

letterslinger 5Een tijdje terug plaatste Kim, eigenaresse van de blog Dansenindestorm, een foto van een letterslinger op haar Instagram. Ze had deze besteld bij de toffe webshop ‘Goodiebagshop.com‘. Ik besloot er ook een kijkje te nemen en heb toen twee letterslingers besteld.letterslinger zwart 1Ik koos voor zowel een zwarte als een pastelkleurige variant. Beide pakketjes bevatten 138 figuurtjes, bestaande uit letters, cijfers en symbolen. Ook zijn er metalen pins bijgevoegd waarmee je alles aan elkaar vast kunt maken. Het letterformaat is ongeveer 5 bij 10cm. Groot genoeg om het van een afstandje nog te kunnen lezen.

Omdat het lettertype en de vormgeving van beide kleuren hetzelfde zijn, kun je de figuurtjes ook prima met elkaar combineren. Zoals je op de foto’s kunt zien, ziet dat er ook erg leuk uit!

Sinds kort woon ik in een eigen appartementje en ik heb alvast wat slingers samengesteld en opgehangen:letterslinger 1letterslinger 3letterslinger 4Super vrolijk! Ik ben heel blij met beide producten, want je kunt er een hoop woorden en zinnen mee samenstellen. De webshop levert snel en de slingers zijn van goede kwaliteit. Neem ook eens een kijkje op www.Goodiebagshop.com!

Liefs, Stephanie ❤
BloglovinInstagramTwitter, FacebookPinterest & Youtube.

4 gedachtes over “Webshop review | Goodiebagshop.com

Bedankt voor je reactie :)! Ik kom ook zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s