Over mij

Hi, ik ben Stephanie, 24 jaar en op mijn blog schrijf ik over alles wat ik meemaak! Ik ben op 25 december 1990 geboren in een klein dorpje in Noord-Brabant. Daar heb ik het altijd naar mijn zin gehad omgeven door mijn familie en vrienden. Voor mijn studies vertrok ik op mijn 17e naar Barneveld, Gelderland en kwam ik te wonen in een studentenhuis met nog negen meiden. Barneveld is bepaald geen studentenstad eigenlijk, maar daar hield ik wel van! Rust, koeien, het mooie platteland en een leuk, klein en gezellig centrum! In juli 2015 ben ik na 7 jaar woonachtig te zijn geweest in Barneveld, verhuisd naar mijn eigen appartementje in Dordrecht.

STUDIE EN WERK
Momenteel studeer ik nog en ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. In januari 2016 hoop ik mijn hbo diploma te mogen behalen.

2003 t/m 2008: Havo C&M + biologie.
2008 t/m 2010: Mbo Paraveterinair Dierenartsassistente (Groenhorst Barneveld)
2010 t/m 2011: Mbo Manager Dierverzorging (Groenhorst Barneveld)
2011 t/m 2015: Hbo Diermanagement en Gezondheidszorg (CAH Dronten)

Daarnaast heb ik verschillende bijbaantjes gehad. Zo heb ik gewerkt voor verschillende schoonmaakbedrijven, heb ik showhonden getrimd en bij de voedseldienst in een verzorgingstehuis gewerkt, was ik verschillende keren mystery shopper, gaf ik voedingsadvies voor Royal Canin in tuincentra’s en heb ik folders bezorgd.

RELATIE

fd34b-img_4272bew

Sinds juni 2008 ben ik samen met mijn grote liefde Harry. We hebben al leuke reizen samen gemaakt, zoals naar Australië en Griekenland. Op 1 juli 2012 heeft Harry mij ten huwelijk gevraagd bij het Opera House in Sydney en natuurlijk heb ik met ‘ja’ geantwoord. Wanneer we samen gaan wonen willen we gaan sparen voor een mooie reis naar Bali, Lombok en de Gili eilanden. Dat is echt een droom van ons!

OVER MIJ
Op mijn blog schrijf ik eigenlijk over hele uiteenlopende onderwerpen. Zo vindt je hier artikelen over relaties, lifestyle, reizen, dagjes uit, prijsvragen, hobby’s, dieren, sporten, fashion en beauty. Inmiddels heb ik 260+ berichten online staan.

Sinds 2008 vul ik verschillende prijsvragen in en dat is inmiddels echt een hobby van mij geworden. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen en dagjes weg te gaan. Op mijn bucketlist hou ik nog bij wat ik allemaal nog zou willen doen in mijn leven en daar schrijf ik ook over op mijn blog wanneer ik een doel behaald heb. En natuurlijk vind ik het ook leuk om persoonlijke verhalen te delen met mijn volgers.

TECHNIEK
Er zijn een aantal producten die ik gebruik om foto’s te maken voor m’n blog of artikelen mee te uploaden, namelijk:
– Domeinnaam: MijnDomein
– Blogprogramma: WordPress
– Camera’s: Canon Powershot sx240 & de Olympus u7000 & Samsung Galaxy S5
– Fotobewerking: Picasa, Paint, PicMonkey

CONTACT & SOCIAL MEDIA
E-mail: stephanievdrunen@live.nl / Twitter: @Steph_ltc / Instagram: @stephanievandrunen / Facebook: Stephanievandrunennl / Youtube: StephanievanDrunen / Pinterest: Droene

5 gedachtes over “Over mij

  1. Hoi Stephanie,

    Nu je alweer een jaartje ouder bent geworden, 24 jaar,
    zou ik als ik jou was, je personal lifestyle blog leeftijd ook aanpassen.
    Zelf blog ik niet, ik maak alleen foto`s, filmpjes op Instagram.

    Groetjes van Piet

Bedankt voor je reactie :)! Ik kom ook zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s